Blog af André Rossmann

STOP VRØVL OM AT FÅ FLYGTNINGE I ARBEJDE

Vores politikere er aldeles uden realitetssans, når de bliver ved med at fable om, at der er et stort arbejdspotentiale i de mange flygtninge fra ikke-vestlige lande. Den triste sandhed er den, at det overvældende flertal er komplet uegnede til nogensinde at indgå på det danske arbejdsmarked, og at behandlersystemet fortsat gør alt for at fastholde flygtninge i passiv forsørgelse som sociale klienter, skriver André Rossmann i denne opsang.

Læs mere

GLOBALISTERNES ULIDELIGE ARROGANCE

EU-globalisterne får deres høje løn for at udskamme deres politiske modstandere og fremstille sig selv som de Gode, mens de konsekvent forsømmer at adressere endsige løse de problemstillinger, deres politiske modstandere påpeger.

Læs mere

ANTI-ISRAELSK OBAMA HAR SKADET MULIGHEDERNE FOR FRED

Tostatsløsningen er sat på hold efter Obamas bagholdsangreb mod Israel i FN's Sikkerhedsråd i sidste måned, skriver André Rossmann.

Læs mere

BERLINGSKE I POSTFAKTUEL BENÆGTELSE

Eventyrserien_066_1.jpgAndré Rossmann går i kødet på Berlingske Tidende, som pludselig er blevet betænkelige ved privatfinansierede uddannelser, selv om alle erfaringer viser, at uddannelsesniveauet og fagligheden på de offentligt finansierede danske læreranstalter slet ikke tåler kvalitativ sammenligning med de udenlandske private læreanstalter. 

 

 

 

Læs mere

KAN VI STOLE PÅ POLITIET?

André Rossmann punkterer myten om, at det danske politi skulle være specielt dygtige. Det forholder sig nærmest stik modsat, og især på det organisatoriske og it-mæssige plan står det helt grelt til.

Læs mere

EU ER SELVFORSKYLDT DØDSTRUET

eu-flags.jpgAndré Rossmann gennemgår EU's eksistentielle krise, og forklarer hvorfor den ineffektive overstatslige union har mistet sin legitimitet.

 

 

 

 

Læs mere

TOPCHEFERNE I STATEN ER ANSVARSFRI

Unknown.pngSelv om Statsrevisorerne har udtalt skarp kritik af SKATs momskontrol, skal man ikke forvente, at de skyldige bliver fyret på gråt papir. De bliver fredet, fordi politikerne holder hånden over deres egne topchefer, som dermed er ansvarsfrie.

 

Læs mere

TOM JENSENS TILSTÅELSE

Screen_Shot_2016-12-08_at_21.35.28.png"Det er en realitet, at en del mennesker - udover at have tabt tilliden til politikerne og andre af samfundets autoriteter og institutioner - har mistet troen på, at de klassiske medier har evnen og viljen til at dække verden, som den er og ser ud."

Ordene er skrevet af Berlingskes chefredaktør Tom Jensen, og er jo en ren tilståelsessag, skriver André Rossmann.

Læs mere

HÅRDE ODDS MOD INTEGRATIONEN

André Rossmann, ny blogger her på NewSpeek, beskriver hvor håbløst det ser ud med integrationen af mennesker fra ikke-vestlige lande. I 2015 blev 200 ud af 22.000 flygtninge erklæret jobparate, i 84 procent af landets kommuner er ingen flygtninge blevet erklæret jobparate, og en analyse fra Dansk Arbejdsgiverforening viser, at knap én ud af tyve af de kvindelige flygtninge er kommet i job efter fire år. Regeringen taler og taler, men de har ingen konkret strategi eller handlingsplan for at forbedre integrationen.

Læs mere