blog af Flemming Kristensen

STILHEDENS SPIRAL

ikke_se_ikke_hoere_ikke_atle.jpegFlemming Kristensen skriver om de personlige omkostninger det kan føre med sig, hvis man vælger at blande sig i den offentlige debat. Omkostningerne kan være store: fra social udstødelse over risikoen for at miste sit job. Derfor er der så mange, der vælger stilheden, selv om de har lyst til at skrige deres meninger ud fra byens tage. Denne "Stilhedens Spiral" eksisterer som et produkt af det meningstyranni, der har sit udgangspunkt i den politiske korrekthed.

Læs mere

VI, DE DUMME

Unknown.pngInspireret af titlen på Carstens Jensens roman "Vi, de druknede" beskriver Flemming Kristensen med eksempler, hvordan debatkulturen igennem lang tid er degenereret til en destruktiv "os-og-dem-diskurs", hvor 'os' er den gode og kloge  elite, og 'dem' er den onde og uvidende folkemasse. Saglighed og dialog er forsvundet, og udskiftet med intellektuel dæmonisering og politisk manipulation. Elitens slet skjulte foragt for befolkningen er til fare for demokratiet

Læs mere

VÆRDIPOLITIK FØR FORDELINGSPOLITIK

turban.pngFlemming Kristensen er en ny og forfriskende stemme i debatten om multikulturalismen. Flemming repræsenterer den "helt almindelige bekymrede borger", der først vågnede op i forbindelse med karrikaturkrisen. Han byder i det nedenstående velkommen til hans blog her på NewSpeeks portal.

Læs mere