Lars Hedegaard

BASIL HASSAN SAGEN ER FØRST LIGE BEGYNDT

Screen_Shot_2016-12-15_at_14.56.04.pngI dag, den 15. december 2016, har Østre Landsret stadfæstet Retten på Frederiksbergs ophævelse af navneforbuddet mod min attentatmand. Man må nu sige, at han hedder Basil Hassan.

Det giver mulighed for, at vi kan afdække mere om hans baggrund og politiske forbindelser og dermed forhåbentlig blive klogere på, hvem der havde beordret ham til at slå mig ihjel.

 

Læs mere

KUNNE DU LIDE SYRIEN, SÅ GLÆD DIG TIL ALGERIET

aleppo.pngAlgeriet er på randen af en fuldbyrdet katastrofe, som ingen rigtig har været opmærksom på, beretter Lars Hedegaard. Når landets dødsyge præsident, den 79-årige Abdulazziz Bouteflikas, dør, så venter der med meget stor sandsynlighed en ny blodig borgerkrig i den arabiske verden og en flygtningestrøm på et sted mellem 10 og 15 millioner mennesker, som vil medføre et de facto kollaps af EU.

 

Læs mere

NAVNEFORBUD OPHÆVET FOR HEDEGAARDS ATTENTATMAND

BH.pngDen dansk-palæstinenser, der i februar 2013 forsøgte at skyde Lars Hedegaard på klods hold, er ikke længere beskyttet af navneforbud. Det besluttede Retten på Frederiksberg i dag. Der er dog en grund til, at navnet alligevel ikke kan nævnes endnu...

Læs mere