Blog af Lone Nørgaard

HVORDAN DANNES DE IRRATIONELLE MENINGER OM MULTIKULTUREN?

p-3094-black_tie_dye_hijab.jpgMed udgangspunkt i den evige debat om f.eks brug af tørklæde analyserer Lone Nørgaard, hvordan meninger om multikulturen dannes.

 

 

 

 

Læs mere

VESTEUROPAS ELENDIGE POLITIKERE

220px-Sir_Winston_S_Churchill.jpgDen vestlige verden er i dyb krise, fordi vi ledes af slappe, elendige og historieløse politikere, der ikke forstår kristendommens afgørende betydning for Vestens tidligere fremgang, men nu i stedet knæler ved et relativistisk alter, hvor en vildtvoksende velfærdsstat forankret i offer-mentalitet og rettighedskultur har produceret borgere, som dårligt tåler modstand, nederlag eller afsavn, skriver Lone Nørgaard, der savner statsledere med samme format som Winston Churchill.

 

Læs mere

MEN MIN GRØNTHANDLER ER FLINK

Problemerne med indvandring kan i sidste endes reduceres til et spørgsmål om kultur.

"Det burde være indlysende, at civilisationernes sammenstød ikke kan reduceres til banale spørgsmål om personlig sympati. Det er heller ikke gjort med, at de fremmede "kommer i arbejde", som er blevet Løkke-regeringens mantra. Det ændrer ikke på den kultur, de udefrakommende bærer med sig", skriver Lone Nørgaard blandt andet i sin nytårsklumme

 

Læs mere

DEN POLITISKE SAMTALE SKAL REFORMERES

NewSpeeks blogger, Lone Nørgaard, der er bestyrelsesmedlem i Dansk Samling, ser nærmere på den sproglige forurening i den politiske samtale og forslår en sproglig reformation, der generobrer sprogets ærlighed.

Læs mere

ELITENS ULIDELIGE SVIGT

Lone Nørgaard deltog forleden i et møde arrangeret af Det Udenrigspolitiske Selskab. Emnet var Tyskland. Det skulle vise sig at blive en sammenspist elitær seance med fastlagte præmisser såsom, at EU er løsningen på tidens problemer. Selvransagelse og refleksion var ikke-eksisterende og alle, der var uenige i de vedtagne dogmer blev foragteligt betegnet som populister

Læs mere

STOP NU OFFER-RETORIKKEN

Lone Nørgaard er led og ked og træt og rasende over den destruktive offerretorik, der ulykkeligvis er en alt for hyppig følgesvend for indvandrere fra den islamiske kultur. Som en ældre kulturkristen kvinde har hun fået nok, og føler nærmest, at den muslimske offerretorik er ved at radikalisere hende.

Læs mere

KAMPEN OM DANNELSEN

kampen_om_dannelsen.jpegRektor for Professionshøjskolen, Stefan Hermann, har en vigtig røst i uddannelsesdebatten. Senest har han skrevet den lille bog ”Hvor står kampen om dannelsen?” (Informations Forlag). Dette indlæg skal forstås som et bidrag til den debat, han rejser.   

Læs mere

FAREN FRA DET MUSLIMSKE BRODERSKAB

muslimske.broderskab.jpeg

Kun en tåbe frygter ikke organisationen Det Muslimske Broderskab. De Muslimske Brødre er ligesom Islamisk Stat sunni-muslimsk og arbejder for etablering af et verdensomspændende kalifat styret efter islamisk lov, sharia.

Læs mere

ENDELIG ET ÆGTE BORGERLIGT MEDIE

Lone.nrgaard.jpgKære læsere af NewSpeek:

Jeg er i den lykkelige situation at have fået en blog på NewSpeeks nye portal. Mange tak til initiativtagerne, hvis vision er i fællesskab med andre at fremme borgerlige synspunkter i den offentlige opinion. Ja så mange tak, for den øvelse kan kun gå for langsomt.

Læs mere