Nicolai Sennels

Islamisk Stat sender "hær" til Europa


IslamicState.jpgSikkerhedstjeneste advarer om en hær af "bødler og selvmordsbombere" er på vej mod det åbne EU.

 

 

Læs mere

Gallup-undersøgelse: Amerikanerne dumper Obama med et brag!

Obama.jpgPå næsten alle områder, herunder forholdene for etniske minoriteter, uddannelse og USAs indflydelse i verden, er det gået kraftigt tilbage under Obama, hvis man spørger amerikanerne.
Læs mere

Trump afløser Obama - i den værste magtoverdragelse i mands minde

TrumpHussein.jpgBarak Hussein Obamas overdragelse af magten til Prædident Donald J. Trump har været præget af Demokraternes udokumenterede påstande om, at valget er ugyldigt. Samtidigt lover Obama, at han bliver i Washington, klar til at modarbejde Trump. En helt igennem uskøn magtoverdragelse.

Læs mere

Et Europa uden kvinder på gaden?

I takt med muslimsk indvandring er stadigt flere kvinder bange for at færdes offentligt. Mange steder i Europa er kvinder allerede nu åbenlyst i undertal.

Læs mere

Anti-terror aktion i Europa: 12.000 våben konfiskeret

En anti-terroraktion har afsløret et enormt våbenfund, herunder våben der kan skyde fly ned fra himlen.

Læs mere

DF og Nye Borgerlige: Lad kommunerne betale sig fra flygtninge

Flygtningebølgen er kommet til Gentofte, og det har skabt ny energi til en gammel debat. Dansk Folkeparti og Nye Borgerlige er åbne for, at kommunerne betaler sig fra flygtninge.

Læs mere

SVØMMEKLUB UDSKIFTER RACISTISKE PRISER MED RABAT PÅ KØNSOPDELING

En sjællandsk svømmeklub har fået Ankestyrelsen på nakken for at give rabat kun til "etniske kvinder". Nu forsøger svømmeklubben at sno sig udenom ved at give rabat på kønsopdeling. Der er bare et enkelt problem...

Læs mere

DESPERAT JAGT PÅ TERROR-KEMIKER

Chemical.png

En rapport udsendt i august sidste år understregede, at Islamisk Stat besidder nogle af verdens farligste kemiske våben, herunder klor, sarin og sennepsgas. For nyligt advarede storbritanniens sikkerhedsminister Ben Wallace så om, at Islamisk Stat planlægger kemiske angreb i Europa.

 

 

Læs mere

POLITICHEF: INDVANDRING FØRER TIL VOLDTÆGTER

RainerWendt2.jpgLederen af Tysklands politis fagforening tager nu bladet fra munden og kalder masseindvandring for "grusom" og "farlig". Han sender samtidigt en stikpille til denne verdens venligboere, som han mener overser de mange ofre for indvandringen.

 

 

Læs mere

TYSK MINISTER: VI ER VED AT MISTE KONTROLLEN

Flere og flere særdeles fremtrædende delstatspolitikere, senest Bayerns finansminister Markus Söder, er begyndt at forholde sig realistisk til konsekvenserne af kansler Merkels udlændingepolitik. 

Læs mere