Ole Hasselbalch

EN JAMMERLIG JOURNALISTFORMAND

Ole Hasselbalch beskriver, hvor dobbeltmoralsk og uinformeret Dansk Journalistforbunds formand Lars Werge fremstod, da han forleden deltog i en udsendelse på Radio24syv om det mediestøttede venstreekstreme researchkollektiv Redox' arbejdsmetoder

Læs mere

NORDEAS KNÆFALD

Nordeas knæfald for en ukendt hr. Kirkegaard har udløst en mere omfattende annonceboykot mod Den Korte Avis. Hvor er vi henne i Nordea-sagen?

Læs mere

DEN DEMOGRAFISKE LØGN

Screen_Shot_2016-12-17_at_21.26.52.pngFortielsen er løgnens søster, skriver Ole Hasselbalch, og peger på nogle konkrete eksempler, hvor de etablerede medier laver bevidste afledningsmanøvrer for at afspore debatten og sløre de skræmmende realiteter. Seneste eksempel er medierne massive dækning af en engelsk undersøgelse, der affødte overskrifterne: "Der er langt fra så mange muslimer i Danmark, som vi tror”. Men er det nu også hele fortællingen...?

Læs mere

PRESSENÆVNET SKADER MERE END DET GAVNER

Der er på baggrund af annonce-boykotaktionen imod Den Korte Avis på ny blusset en diskussion op om medieansvarslovgivningen, herunder om rimeligheden i, at Den Korte Avis ikke har tilmeldt sig den ordning, der fører avisen ind under Pressenævnets kompetenceområde. Juraprofessor, Ole Hasselbalch, der er en ekspert inden for området, gennemgår i det følgende Pressenævnet og medieansvarsloven, og konkluderer blandt andet, at Pressenævnet skader mere end det gavner. Læs hvorfor.

Læs mere

UDUELIG PRESSE

Ole_Hasselbalch.jpgIngen mangel på omhu og eftertanke er for stor i løgnepressen: En lang stribe nekrologer er fulgt i kølvandet på Mogens Camres bortgang. Bærende i dem har været, at han bevægede sig ”mod højre”, at han ”provokerede”, og at han blev retsforfulgt for ”racistiske” udtalelser om muslimer.

Læs mere

HØJESTERET GÅR I MOD EU-DOMSTOLEN

eu_domstolen_dommerne.jpgEn skelsættende og vigtig dom i Højesteret fastslår, at dansk lov står over internationale konventioner. 

 

 

Læs mere

OLE HASSELBALCHS MINDEORD TIL MOGENS CAMRE

Screen_Shot_2016-12-06_at_16.45.16.pngProfessor Ole Hasselbalch mindes Mogens Camre.

 

 

 

  

 

 

Læs mere

FORKLARING UDBEDES

se_og_hoer.jpgNår Se og Hør benytter sande, men stjålne og hackede oplysninger for at skrive artikler om "kendte", så straffes de ansvarlige. Når Politiken laver løgnehistorier om den "ekstreme højrefløj" ved brug af forfalsket, stjålet og hacket materiale, så straffes avisen ikke.

 

Læs mere

PRESSENS FALLIT

Ole_Hasselbalch.jpgOle Hasselbalch ser tilbage på 33 års kamp mod Udlændingeloven af 1983. En kamp som juraprofessoren har deltaget i på frontlinien lige fra start af, og en kamp som er blevet udkæmpet med uhørt beskidte midler af den danske presse, der stort set  over en kam totalt har svigtet deres opgave om objektiv formidling for istedet ukritisk, uhæmmet og politiserende at bekrige dem der råbte vagt i gevær over for den ukontrollerede åbne indvandring. Historien har desværre givet Hasselbalch, Krarup og de andre frontkæmpere mod det multikulturelle samfund ret.

Læs mere