DAGENS DANMARK: JUL MED POLITIBEVOGTNING

DAGENS DANMARK: JUL MED POLITIBEVOGTNING

Læsernes fotos: Jul, nu med politibevogtning. Overalt i de Vesteuropæiske storbyer vrimler det nu med svært bevæbnet politi, der beskytter fredelige borgere mod død og ødelæggelse fra islamistiske mordere. Velkommen til fremtiden.

 


Af Nicolai Sennels

sennels.png

Islam er et masseødelæggelsesvåben, og er - takket være ansvarsløse politikere, løgnepressen og en international elite - kommet til Danmark. Det sætter mange spor, og mens vi andre tænker tilbage på vores jul som hvid og med leende julemænd, vil næste generation huske deres jul som prydet med blå blink og svært bevæbnet politi.

Læs også: Sådan lyver dansk presse

Newspeek bad læserne sende fotos af politiets bevogtning af Julen, her fra Strøget og Nyhavn i København

stroeget.png

 Strøget, København 20. december

Jul2016Nyhavn2.jpg

Nyhavn, København d. 20. december

Jul2016Nyhavn.jpg

Nyhavn, København d. 20. december

Screen_Shot_2016-12-21_at_13.22.07.png

Her fra et Lucia-optog i Aarhus, taget tidligere på måneden: (tak til Ballet Manifique)

tivoli.png

Julemarked i Tivoli (?)

Og til sidst en lille sammenlignende collage fra rundt omkring i Europa, hvor forskellen på lande med åben og lukket indvandring fra muslimske lande bliver visualiseret:

sammenligning.png

 

Viser 8 reaktioner

Check din e-mail for et link til at aktivere din konto.

 • commented 2017-01-11 20:45:53 +0100
  Selv om jeg ikke selv gør megen stads af julen, synes jeg at det er fuldstændigt meningsløst at ødelægge den for andre, som gerne vil fejre den for fuldt “blus”. Hvis muhammedanerne ikke kan lide julen, kan de bare rejse hjem. De skal være mere end velkomne til dette, og lade os andre fejre vores jul i fred. De er jo, trods alt ikke inviteret, men er kommet hertil af egen drift.
 • followed this page 2016-12-25 10:49:31 +0100
 • commented 2016-12-23 22:47:18 +0100
  Sorry;
  Jeg ved ikke hvorfor der er kommet streger ind i min tekst.
 • commented 2016-12-23 22:45:30 +0100
  Det er dybt forkasteligt, at vi (nødvendigvis!) skal mødes/beskyttes af skarp uniformeret politi, til vor gladeste og festligste højtid. Og når jeg hører, at julemarkederne skal ud af det indre København, kan jeg næsten høre de rette ord fra Kbh.’s Rådhus helt til Thy, uden forstærker:

  “Hjælp, jeg er bange for Islamisterne, hjælp mig nu Danmark, lad os alle falde på knæ for dem, inden jeg ligger på knæ med en sabel i nakken.”

  Ja, jeg tror, at hele raden af de venstre/radikal orienterede (DA/DI og hele Folketinget ikke at forglemme) er ved at få angst for deres egen kurrage og nu med næb og klør gør sidste forsøg, på ikke at stå som ophav til det landsforræderi de selv har iscenesat, ved at fake en sikkerhed med betonklodser og armeret politi på ellers fredelige og højt skattede steder,
  hvor enhver af dem ellers skulle have sørget for, at de KOrantilbedende besættelsestropper slet ikke var kommet ind i landet.

  Ok, KOrantilbederne er ikke alle ens, men ens for dem alle er, at de er PÅLAGT Koranens bud (overvåget af en langt stærkere magt end ghettoernes selvbestaltede fortropper), om at dræbe/omvende/underkue os almindelige danskere, ved først kommende mulighed for hver enkelt.
  Og ens for dem er det også, at ALLE, undtagen de få kvoteflygtninge, er her på et aldeles ugyldigt grundlag, som hele raden af de venstre/radikal orienterede, DA/DI og Folketinget (samlet som en landsforræderisk, egocentrisk backupgruppe) har billiget, frem for at få ISlammet stoppet ved vore/EU’s grænser.

  Nu er ISlammet helt inde i nerverne af de danske og europæiske samfund og dermed ret tæt på hverdagen for den landsforræderisk egocentrisk backupgruppe, så NU skal der godt nok ske noget; så man ikke lige selv bliver ramt.
  Og det gør man så, igen, igen og igen hist og pist, frem for, at stoppe ALLE asylansøgere ved vore grænser, få udsendt/interneret ALLE de ikke legitime KOrandyrkende hertilkomne “flygtninge” inkl. efterfølgende generationer, aflyst den sammenbrudte Dubling
  og Schengen-aftale/indføre en pendant til den australske model, ……..,

  men nej, først når den landsforræderiske, egocentriske, backupgruppe selv bliver truet, inden for deres intimsfære, bliver der sat restriktioner/betonklodser op, men igen:
  KUN lige omkring deres hellige frirum.
  Pøblen udenfor må klare sig selv.

  Den landsforræderiske, egocentriske, backupgruppe bliver nu mere og mere trængt på hjemmebanen.
  Men deres nødråb for egen overlevelse, bør de nok lige afstemme med, hvor resten af Danmark vil have sat de effektive stopklodser op, for de KOran dyrkende fortropper for ISlammet.
 • commented 2016-12-22 21:28:54 +0100
  Østeuropa er hastigt på vej til at blive mere attraktivt end Vesteuropa for os ikke-muslimer.
 • commented 2016-12-22 00:25:10 +0100
  HVAD BLEV DER PLUDSELIG AF MANGFOLDIGHEDEN??
  Hvor er det sørgeligt, som vores samfund allerede er blevet ødelagt, af grimme mørke kræfter udefra, som til syvende og sidst ender med at få bekæmpet vores demokratiske styre. Takket være politikere som eks. i. Københavns Borgerrepræsentation
  Politikerne er her – som på Borgen – og i de fleste andre af landets kommuner, alle handlingslammede ift. at takle de udfordringer den muslimske kultur fører med sig, og deres berøringsangst og hensynsbetændelse får dem gang på gang til at lægge sig fladt ned, og bøje efter for de forandringer, som muslimerne ønsker og kæmper for, og i sidste ende træffer de beslutninger, som i virkeligheden reducerer den danske kultur til fordel for den muslimske kultur.
  Altsammen pakkes flot og elegant ind i politisk korrekthed og ord som globalisering, mangfoldighed og rummelighed.
  De handler som en flok halshuggede høns, der ikke aner hvilken retning de skal løbe i….eller hvorfor!
  Der kan nævnes en lang række eksempler, men senest aktuelt ift. terrorangrebet i Berlin, har flere medlemmer af Københavns Borgerrepræsentation ytret, at de tyske julemarkeder skal ud af Københavns indre by.
  Dette til trods for deres popularitet, økonomiske gevinst og tiltrækning af turistbesøg.
  Der tales konstant om mangfoldighed og rummelighed. Hvor blev den lige af her..?
  Hvor er det dog ynkeligt, at høre mishaget og den ringe rummelighed for mangfoldigheden fra Københavns Borgerrepræsentations, over de tyske JULEmarkeder …..“Julemarkederne i København er blevet en dårlig tysk kopi”….“..det er for fantasiløst, at det bare bliver bratwurst og glühwein” …..“Der er gået for meget gedemarked i den” …..“Sidste år var der Pariserhjul og andre ting, som fik det til at se ud, som om et cirkus var kommet til byen”…… er blot nogle af kommentarerne.
  Jeg er målløs!
  At de ikke engang – i mangfoldighedens, rummelighedens, danskernes, JULENS navn, kan rumme noget så simpelt, folkeligt og fornøjeligt som et tysk JULEmarked i Københavns indre by, noget der ligger så tæt på danskernes egen tradition og hyggesædvaner omkring juletiden, det er da SÅ SØRGELIGT !
  “Nej så bør vi i stedet debattere, hvad en kernedansk jul består af” foreslår de kære politikere alternativt.
  Kan I alle se for jer, hvad der vil komme ud af dét?
  For mit vedkommende vil det ligge meget tæt på det et tysk julemarked præsenterer, men for den politisk korrekte elite, skal der formentlig pilles så meget dansk jul ud, at vi danskere næppe kan kende den længere.
  HVORFOR SIGER DE DET DOG IKKE BLOT SOM DET ER ?
  Årsagen skyldes nærmere deres angst for, at noget lignende skulle ske på et tysk julemarked i indre København, som det vi har set ske i Berlin forleden. Det er igen deres ufattelige magtesløshed overfor de mørke og fremmede kræfter, der går efter de symboler de kan ramme os på.
  Hvor langt vil de så mon gå, for at undgå Værst tænkelige rædselsscenarier ved eks. Copenhagen Distortion..?
  Skal det arrangement fremover rykkes ud på Lars T…….. Mark?………. så de er helt fri for at forholde sig til ÅRSAGEN til problemerne, men blot fortsætte deres sædvanlige symptom(be)handlinger?
  Med nutidens danske politikere og deres manglende evner til at vise handlekraft/konsekvens, ser Danmarks fremtid for alvor sort ud.
  Jeg græmmes!
 • commented 2016-12-21 19:37:32 +0100
  Det er gode billeder, Nicolai, men du hellere gemme dem i jpg-format. Så fylder de kun en tiendedel.
 • commented 2016-12-21 14:35:30 +0100
  Julemarked med maskinpistoler og betonklodser, nærmest at betragte som psykoterapi. Det betrygger ikke mig, det udstiller mest vore lederes afmagt. “Politikerne aner ikke deres levende råd midt i den katastrofe, de selv har skabt,” skrev Poul Højlund, men man kan da altid vifte med nogle maskinpistoler på udvalgte steder. (mobilfoto Snaphanen) http://snaphanen.dk/upload/2016/12/IMG_20161220_155652.jpg