DESPERAT JAGT PÅ TERROR-KEMIKER

DESPERAT JAGT PÅ TERROR-KEMIKER

Chemical.png

En rapport udsendt i august sidste år understregede, at Islamisk Stat besidder nogle af verdens farligste kemiske våben, herunder klor, sarin og sennepsgas. For nyligt advarede storbritanniens sikkerhedsminister Ben Wallace så om, at Islamisk Stat planlægger kemiske angreb i Europa.

 

 


I 2015 konkluderede PET og Venstre-regeringen, at "islamiske grupper ikke vil benytte menneskesmuglernetværk eller flygtningeruter til at søge at få terrorister ind i Vesten."

De gamle medier citerede Søren Pind og Bonnichen i flæng: Vi kunne roligt lukker hundredetusinder af muslimske flygtninge og migranter ind - også uden at sikkerhedstjekke dem.

Merkel og Løkke åbnede portene, og siden da er bl.a. vold og voldtægter steget i Danmark, ikke-muslimske højtider er kommet under politibeskyttelse og terrorangreb er blevet Europas nye normal.

Europa er blevet en slagmark, og europæerne kan frygte at angreb med masseødelæggelsesvåben ikke længere er et fiktionsscenarie. 

Terror-kemiker på fri fod

Dagen efter jihadangrebet 19. december i Berlin, hvor en muslimsk flygtning kørte en lastbil tværs gennem et julemarked og dræbte 12, gennemsøgte anti-terrorstyrker en lokal flygtningelejr. Her fandt man detaljerede oplysninger om materiale til kemiske våben, samt navnet på to engelske byer.

Den 30-årige mistænkte terror-kemiker er forsvundet, hvilket ikke er svært i Tyskland, hvor titusinder af flygtninge er forsvundet.

MI5, Storbritaniens svar på PET, formoder, at den mistænkte nu er i England, hvor jagten nu er sat ind.

Er terroristen i Danmark?

Der kan dog også være risiko for, at terroristen er flygtet til et af Tysklands nabolande.

I jagten på lastbils-jihadisten fra Berlin, søgte man således både i Grenaa og Aalborg, før man fandt ham i Italien.

Dette er muligt, fordi grænsekontrollen langt fra er konsekvent. Langt fra alle ind- og udrejsende kontrolleres og flere grænseovergange har slet ikke grænsekontrol.

Dette viste bl.a. en video fra december 2016, hvor en mand iklædt militærtøj og bærende på et Islamisk Stat-flag passerede grænsen mellem Tyskland og Danmark uden problemer.

Like og Del

Viser 6 reaktioner

Check din e-mail for et link til at aktivere din konto.

 • followed this page 2017-01-17 21:23:58 +0100
 • followed this page 2017-01-16 14:10:32 +0100
 • commented 2017-01-12 00:36:06 +0100 · Flag
  Det har imidlertid ikke noget med muhamedanisme at gøre. Det er blot en enkelt forvirret person, der har misforstået muhamedanismen, der kunne finde på noget grimt med kemikalier. Det må vi huske på, når han får held med sit forehavende, men så danner vi blot nogle fredsringe med fakler i hånd eller noget – - – - -
 • commented 2017-01-11 20:33:40 +0100 · Flag
  Ja, det måtte jo komme!!!!!. Hvornår indser de politiske undermålere, som regerer i EU at det er på tide at få gluggerne op, og skride ind?!!!. Skal der flere lig på border, inden de får lettet røven og skrider til handling?!!!. Gud bevare os fra flere problemer med EU fjolserne.
 • commented 2017-01-11 16:18:26 +0100 · Flag
  Dette burde være pligtlæsning for såvel Regering som Folketing.
  Desuden burde berørte ministrer være forpligtede til at reagerer på sådanne kendsgerninger.
  Tak for de vigtige oplysninger Nicolaj Sennels.
 • published this page in Nicolai Sennels 2017-01-11 13:56:00 +0100