HVOR MANGE TERRORANGREB SKAL DER TIL?

HVOR MANGE TERRORANGREB SKAL DER TIL?

262.772.713.jpgHvornår vågner den mest elendige generation af europæiske politikere i mands minde op? Hvor mange islamiske terrorangreb skal der egentlig til, hvor meget uskyldigt blod skal der flyde i Europas gader, før vores folkevalgte ledere tager sig sammen og adresserer ondets rod?

 


Det spørgsmål stiller man sig selv igen-igen efter gårsdagens tragedier, hvor Tyskland, Tyrkiet og Israel alle blev ramt af islamisk terror.*

Gentager: Islamisk terror.

Europas befolkninger higer efter ledere, der tør tage ansvar. Der tør tage det unævnelige ord i munden og lave den kobling mellem terror og islam, som enhver nogenlunde normalbegavet person selvfølgelig ved eksisterer.

Det burde være logik for sprællemænd, men et problem kan ikke løses, hvis man ikke erkender, hvad der er årsag til problemet, lige så lidt som en læge kan kurere eller forebygge en sygdom, hvis ikke han laver en eller anden form for diagnose.

Europas ledere med Angela Merkel i spidsen og med de etablerede medier som hjælpende, nyttige idioter har alt for længe leget ikke-høre-ikke-se-ikke-tale om den åbenlyse iboende vold, der uvægerligt følger med over alt, hvor islam viser sit hæslige ansigt.

Forstår de ikke, at man skal være bimlende idiot eller hedde David Trads for ikke at kunne gennemskue, at den terror, vi ser på europæisk grund, for en stor del er kommet med den såkaldte "flygtningestrøm"?

Forstår de virkelig ikke, hverken politikerne eller medierne, at Europas befolkning er begyndt at reagere ved at stemme på de partier og benytte de alternative medier, der tør lave koblingen mellem islam og terror. Der tør lave koblingen mellem indvandring fra islamiske lande og civil uro?

Svaret er ’nej’.  Jo længere de venter med at smide den politiske korrekthed af helvede til, des flere terrorangreb vil vi opleve, des mere blod får de på hænderne, des mere destabiliserede bliver vores velfungerende lande, og jo større bliver sandsynligheden for, at europæernes modreaktion materialiserer sig i form af en særdeles grim højredrejning.

Den uundgåelige modreaktion vil ende med, at de mennesker, der er mere i klemme end nogen andre, nemlig de muslimer i Vesten, der gerne vil moderniteten, der ikke abonnerer på de uhyrligheder, der står i Koranen, bliver de første og største ofre for politikernes og mediernes afgrundsdybe og ansvarspådragende svigt.

USA har med Trump fået en leder, der tør sige det rigtige. Ligesom lederne af de gamle lande fra Østblokken har gjort det i flere år.

Nu venter vi på en Vesteuropæisk statsmand, der har format til at sige det indlysende: nemlig, at Islam har erklæret krig mod moderniteten og Vesten. At al indvandring fra muslimske lande skal stoppes øjeblikkeligt, og alle dem, der måtte være tilhængere af de islamiske angreb eller måtte sympatisere med gerningsmændene, skal sættes på porten og repatrieres, uanset om de måtte have fået statsborgerskab eller ej. Og uanset hvilke latterlige konventioner, der måtte stå i vejen.

Det gælder liv og død. Det gælder vores børns fremtid.

jj


* NewSpeek har rettet i denne artikel og fjernet Zürich, Schweiz på listen over steder, der for nylig er blevet ramt af islamisk terror. 

Viser 12 reaktioner

Check din e-mail for et link til at aktivere din konto.

 • commented 2017-01-10 22:21:53 +0100
  Ja, vi kan prise os lykkelige for at vi på internettet har en alternativ presse som tør kalde en spade for en spade, og en skovl for en skovl.
  Nej, ophæv EU, fjern Schengen , luk grænserne og begynd massehjemsendelser øjeblikkeligt. Klokken er allerede “fem minutter i tolv”.
 • commented 2016-12-21 12:04:55 +0100
  Fuldstændigt sandt.
  Der skal handles nu imens det stadig er til at være på jord.
  ALLE muslimer med Islam som forebillede kan vælge imellem at indskrive sig i den danske folkekirke
  eller på lovformeligtvis afskrive sig Islam og indtage vestligt levevis – eller rejse tilbage til deres oprindelsesland.
  Det er underordnet om de er født danske og har dansk startsborgerskab, hvis de praktiserer Islam på dansk grund.
  Dernæst skal der trimmes kraftigt i Folketinget..
  De Radikale – Enhedslisten – Alternativet samt andre yderliggående med billigelse af venstreorienteret vold
  og optøjer skal tages op til revision.
  Venligboerne skal gøre ulovligt – Hizb ut-Tahrir skal opløses og lokalerne inddrages – samtlige Moskeer skal jævnes med jorden.
  Basarer afskaffes – Muslimske friskoler lukkes – og ellers hvad der måtte hidrører Islam gøres ulovligt og strafbart.
 • commented 2016-12-21 10:24:10 +0100
  Du skriver at “man skal være bimlende idiot eller David Trads…..”
  Kan man ikke være begge dele?
 • commented 2016-12-20 23:03:51 +0100
  DET GØR DE ALDRIG !
  OG DU HAR RET , DET ER DEN STØRSTE SAMLING VATPIK•• SIDEN 2 VERDENSKRIG.
  VI SAVNER EN DE GOLLE……. OG klokkerne ringer ,tiden er ved og løbe ud !!!
  PC
 • followed this page 2016-12-20 20:35:51 +0100
 • followed this page 2016-12-20 18:47:21 +0100
 • commented 2016-12-20 17:36:50 +0100
  Det er på allerhøjeste tid, at politikerne begynder at tage de kritiske stemmer i landet seriøst og ikke mindst spørge sig selv:
  “kan jeg nu også forsvare mine beslutninger, – kan jeg forsvare fortsat at ignorere de kritiske advarsler?”
  Jeg må spørge politikerne:
  Hvad skal der ske mere af død og ødelæggelse herhjemme, inden vi får sat en total stopper for den islamiske fremfærd? Og hvem skal det gå ud over næste gang?
  Vi kan jo desværre ikke sætte lid til, at de som ikke kan få “berigelse” nok også først får det.
  Jeg kan kun sammenligne den nuværende politik med regulær landsforræderi, da enhver beslutningstager på området, må være bekendt med, at enhver der bekender sig KOranen er pligtig til, at bidrage til vor udryddelse.
  Som Erdogan sagde: “Der findes ingen moderat islam”:
  http://www.islaminfo.dk/artikler.asp?PgID=1822
  http://www.islaminfo.dk/artikler.asp?PgID=2022
 • followed this page 2016-12-20 17:30:22 +0100
 • commented 2016-12-20 15:23:10 +0100
  De egentlige skyldige i disse anslag er i bund og grund de politisk korrekte venligsøer, de hæslige D Trash’er, rødgardister af alle arter, radigale galning osv. Hvis ikke de hele tiden i deres uendelige dumme uvidenhed himlede op om muhammedanernes fortræffeligheder, ville vore sindssyge politikere ikke føle sig så sikre i sadlen til at invitere disse blodtørstige muhamedanere og vilde negre ind i Europa og andre vestlige lande.
 • commented 2016-12-20 13:44:23 +0100
  Spørger man alle de "søde " venligboere så er alle muslimer sådan nogle søde mennesker , hvis bare vi hjælper dem , taler dem efter munden og ikke fornærmer Muhammed.
  De har nemlig aldrig prøvet at sige nogle af dem imod , for så får piben en helt anden lyd . Så har jeg oplevet , at vi danskere er nogle svin og vantro affald.mm. Der er ikke grænser for skældsordene hvis man har prøvet at skændes med en muslim .
  (Har prøvet det flere gange , hvor jeg har irettesat mandlige muslimer på en fødegang.)
  Sådan opdager man hurtigt , hvad mange muslimer dybes set mener om os danskere.
  De mennesker har vi helt frivilligt lukket ind i Danmark !!!!
  Mere tåbelig kan man dårligt være!
  Nu kan man blot resignere , da danskere er blinde eller slapsvanse , som en dansk-jøde udtalte i EB.
 • commented 2016-12-20 13:44:19 +0100
  Jeg håber at der snart bliver strammet op her i landet . Hvergang der sker et angreb vil der blive mindre tolerance i den danske befolkning ,så hvis regeringen ikke sætter en stopper for indvandringen vil det gå galt og vi vil måske tage sagen i egen hånd og jagede utaknemlige nasserøve ud af vores land . Den fremmede folk vil os intet godt . Her sker der tit overfald og voldtægt og tyveri samt andre kriminaliteter . Så lad os håbe at de politikker snart tager den bløde ganske af .
 • commented 2016-12-20 12:47:38 +0100
  Særtilfælde!