Løgnepressen er desperat

Løgnepressen er desperat

Den etablerede presse er gået i panik oven på Brexit og Trump.

Viser 9 reaktioner

Check din e-mail for et link til at aktivere din konto.

 • commented 2016-12-06 20:34:32 +0100
  Citat – Søren Kierkegaard : “Hvis jeg var fader og havde en datter, som blev forført, ville jeg ingenlunde opgive hende; men en søn, som blev journalist, ham ville jeg anse for tabt”. Citat slut .

  Og endnu et af Kierkegaard : “Dagspressen er og bliver det onde princip i den moderne verden; sofistisk har den ingen grænse, da den bestandig kan synke længere og længere ned i valget af læsere. Som følge deraf mudrer den al den usselhed op, som ingen stat mere kan magte”. Citat slut .

  Jeg opsagde for ca. et halvt år siden mit tv abonnement . Hvilken anbefalelsesværdig åndelig , intellektuel befrielse . Man mærker først et lille stik af afsavn , som altid når man skal aflægge sig en dårlig vane . man tager sig selv i at tænke fjollede ting som “hvad med dronningens nytårstale?” og lignende . Men ganske hurtigt indfinder der sig en helt ægte glæde , som om en tåge er lettet . Bøger med ægte tilnærmelsesvis objektiv viden virker igen stærkt appellerende , ligesom online dokumentarprogrammer , og man finder hurtigt frem til alternative nyhedssites som Breitbart , The Alex Jones show , Drudge og nu også en Dansk udgave i kraft af NewSpeek , og TAK for det i øvrigt . Forventeligt er de magtfuldkomne subjektiviteter i MSM / propaganda industrien stærkt forargede , og hvad rager det mig ? Professionelle karrieremytomaner hele banden . Væg til væg ideologisk , politisk korrekt , venstreorienteret propaganda .
  Hvis Søren Kierkegaard havde levet i dag , er jeg ikke i tvivl om han ville rende rundt med en fakkel og en dunk benzin , og forsøge at antænde løgnens højborge . Forleden sad jeg og så på mit matsorte tv apparat i et enkelt sekund , og så slog en analogisk tanke ned i mig . “Nu forstår jeg hvad Arthur C. Clarke mener”, tænkte jeg . Ganske som Arthur C. Clarke´s monolit i “rumrejsen 2001”, afgiver mit tv apparat i slukket tilstand , hundrede gange mere viden end i tændt tilstand . Jeg kan ikke anbefale kraftigt nok at opsige jeres abonnementer , og slukker for elendigheden . I vil langsomt mærke blodet strømme ud i hjernen igen , og i vil blive lykkeligere mennesker . Prøv det !
 • followed this page 2016-12-03 14:01:04 +0100
 • commented 2016-12-02 18:39:43 +0100
  Jeg stod af FB, efter kuppet i Kiew. Jeg skrev vst for meget pis om deres “folkelige” opstand og russiske “destabilisering” og “invation” til at blive overset af kupmagerne og krigsdriverne….
 • commented 2016-12-02 14:09:23 +0100
  Folk som orienterer sig en smule i dybden er for længst stået af den danske presse. Facebook og Twitter er også forladt for længe længe siden eller man er gået i en stor bue udenom disse osteklokke medier hårdt censureret af den sataniske amerikanske venstrefløj. Ingen kan sige noget relevant på facebook, uden at blive opkrævet id-dokumention indenfor få minutter. At skrive på facebook er at skrive sine meninger direkte ind i FBI og CIAs arkiver. Der er en ny platform der overtager Twitters rolle, som hedder GAB, hvor højreorienterede flytter til efter censuren startede på Twitter. Men ellers får normalt selvstændigt tænkende væsner sine nyheder fra youtube-kanalerne og citizens-journalists på denne platform.
 • followed this page 2016-12-02 03:36:09 +0100
 • commented 2016-12-01 21:21:56 +0100
  Virker propaganda? Tidl. KGB-mand, Yuri Bezmenov, et rungende JA!

  https://www.youtube.com/watch?v=vLqHv0xgOlc
 • commented 2016-12-01 10:33:10 +0100
  Ja!
 • commented 2016-12-01 10:26:14 +0100
  Godt indlæg. Populisme og det postfaktuelle samfund er venstrefløjens nye skældsord, der skal få dem til at føle, at de stadig har ret. Sovjetunionens, jerntæppets og murens fald fik dem ikke til at justere deres holdninger. Brexit og Trump heller ikke. Problemet bliver hvor udemokratiske midler de vil ty til og dermed om den samfundsændring, der er den underliggende trend, kan forløbe blot nogenlunde smidigt,
 • commented 2016-12-01 10:02:33 +0100
  På grunn av dagens “sosialistpresse” Leser jeg nå “nyheter” på facebook. Ikke alltid nyansert og riktig, men jeg velger ut det jeg vet er riktig. Jeg kjøper og leser ikke lengre aviser for derved ikke å støtte dem. På TV ser jeg kun lokalnyheter. For de kan jeg kontrollere.
  Min oppfordring er: Slutt å kjøpe aviser, så dør de en naturlig død og vi blir kvitt løgnhalsene og sosialistisk hysteriske søppeljournalister.