LEDERE

VÆR VELKOMMEN I TERRORENS ÅR

choir_islam.pngMens det meste af verden sagde farvel til det gamle år og goddag til det nye, brugte, hvad NewSpeek godt tør gætte på var Islamister, tiden på at dræbe mindst 39 mennesker på Istansbuls mest prominente natklub.

 

 

 

Læs mere

HVOR MANGE TERRORANGREB SKAL DER TIL?

262.772.713.jpgHvornår vågner den mest elendige generation af europæiske politikere i mands minde op? Hvor mange islamiske terrorangreb skal der egentlig til, hvor meget uskyldigt blod skal der flyde i Europas gader, før vores folkevalgte ledere tager sig sammen og adresserer ondets rod?

 

Læs mere

NY KÆMPE SKATDALE

peoplestrike.png

Statsrevisorerne retter nu igen-igen en helt uhørt skarp kritik mod "institutionen for inkompetente ansatte" bedre kendt som SKAT.

Først var det 12,5 milliarder i udbytteskat, som man har foræret bort uden nogen som helst former for intern kontrol. Nu tilføjes så op til 95 milliarder "negative moms grunde" til at fratage de ansatte i SKAT ansvaret for noget som helst. Foretagendet er jo decideret landsskadeligt, sådan som det køres.

Lovlydige almindelige skatteydere behandles som lovløse og ses efter i sømmene med glubsk nidkærhed, mens kriminelle bedrager for milliarder.

Systemet er sygt, og NewSpeek vil i det kommende år starte en kampagne om SKAT.

Læs mere

NORDEAS VANVID

Screen_Shot_2016-12-09_at_08.32.40.pngÉt sølle spørgsmål i form af en dårligt formuleret klage på Facebook fra en kunde var nok til at Nordea i går med øjeblikkelig virkning trak deres reklamer på det populære indvandringskritiske netmedie Den Korte Avis, fordi ”avisens journalistiske profil ikke passer til banken”. 

 

Skriv under på NewSpeeks underskriftsindsamling her.

Læs mere

DEN UBEVIDSTE LØGN

Screen_Shot_2016-12-03_at_18.07.25.pngPressens "dækning" af optøjerne på Nørrebro d. 3. december, hvor 50 hovedsageligt ældre og fredelige deltagere fra den islamkritiske forening "For Friheds" juledemonstration måtte beskyttes af flere end 200 kampklædte politifolk mod aggressive, hadefulde og særdeles voldsparate autonome, er et fantastisk illustrativt eksempel på, hvorfor flere og flere danskere er begyndt at svigte de etablerede medier for i stedet at søge andre nyhedskilder som eksempelvis NewSpeek. 

 

Citatboks fra Politiken

Læs mere