NU MÅ NAIVITETEN STOPPE

NU MÅ NAIVITETEN STOPPE

Terroristerne stopper ikke deres morderiske angreb, fordi vi beder om det, skriver Peter Seier Christensen, der opfordrer til tiltrængt realisme over for den islamistiske trussel i stedet for liturgiske og ligegyldige besværgelser, hver gang terroren rammer. 


AF PETER SEIER CHRISTENSEN

Endnu et modbydeligt terrorangreb ramte Europa mandag aften. Hvem er overrasket? Jeg er ikke. 

Pernille Skipper skrev i den forbindelse: ”Det er næsten ikke til at bære den vold, sorg og formålsløshed. Stop så! Vi skal alle sammen være her”

Det er et fromt ønske, og jeg er ikke uenig, men terroristerne stopper ikke deres morderiske angreb, fordi vi beder dem om det.Citatet siger noget om den naivitet, som stadig er fremherskende i store dele af opinionen. Angrebet var rædselsfuldt og afskyeligt, men det var ikke formålsløst for den, der udførte det, eller for dem, der opildner til terrorangrebene. Det opstod heller ikke ud af det blå.

Stop så. Ja tak.

Stop så med at stikke hovedet i sandet. Stop så med at tale uden om. Første skridt på vejen til at løse et problem er at erkende det. Det nytter ikke noget at blive ved med gå rundt om den varme grød. De islamistiske terrorangreb har naturligvis noget med islam at gøre. 

Da vi lod grænserne stå åbne i efteråret 2015 og titusindvis af asylansøgere strømmede ukontrolleret ind over grænsen, var vi mange, der advarede om det potentielle sikkerhedsproblem. På det tidspunkt var terrorsituation velkendt. Justitsminister Søren Pind afviste, at det kunne være et problem.

Sandheden har vist sig efterfølgende. Selvfølgelig havde vi ret i vores bekymring. Flere af terrorangrebene i år er begået af terrorister, der er kommet ind i Europa med migrantstrømmen. Man var meget naiv ved at tro, at Islamisk Stat ikke ville udnytte situation. Selvom det så kun er en eller få promiller af asylansøgerne, der er terrorister, står vi med et stort problem.

Vi skal handle klogere fremover. Desværre tyder et citat som det overstående og mange af de andre udtalelser, der kom i kølvandet på terrorangrebet, ikke på, at erkendelsen er trængt igennem endnu.

Viser 14 reaktioner

Check din e-mail for et link til at aktivere din konto.

 • commented 2017-01-13 16:46:30 +0100 · Flag
  Der er kun én ting, som muslimer forstår: vold udført med en større kæp end deres egen!

  Det er muligt, at vi ikke opfatter os som værende i krig mod islam, men islam opfatter sig så sandelig som værende i krig mod os!
 • commented 2017-01-05 19:28:11 +0100 · Flag
  Nej, uanset, hvor meget vi lægger kranse, tænder fakler/lys, bryder i krampegråd eller fordømmer, så gør de hårdkogte halvhjerner akkurat HVAD DER PASSER DEM.
  Kun et respekterer de, måske???!!!, det er tæsk med efterfølgende udsmidning, helt ud af vores domcil. Sådan!!.
 • followed this page 2016-12-29 14:12:24 +0100
 • commented 2016-12-29 12:58:50 +0100 · Flag
  Pernille Skippers “Vi skal allesammen være her” er så tåbeligt et udsagn som noget. Problemet er jo, at islam dikterer, at det kun er muslimer, der har ret til at eksistere.
 • commented 2016-12-27 10:31:04 +0100 · Flag
  Pernille Skipper er syg i hovedet og skider på folket, gid hun blev udsat for en kulturberigelse af en flok omringende drenge der ville bruge hende til hvad de lyster, ville elske det.
  Elsker retfærdighed nemlig.
 • commented 2016-12-27 10:27:52 +0100 · Flag
  At terroristerne “kun” udgør promiller, er slemt nok. Hvad værre er, er at terroristerne nyder udbredt støtte blandt muslimerne generelt. Efter mordene på krudttønden og synagogen i Kbh. fulgte op mod 700 personer i følget ved terroristens begravelse, foruden de direkte hjælpere ved udåden. Det er dybt skræmmende at såmange muslimer åbentlyst går ind for terrordrab på uskyldige danskere.
 • commented 2016-12-27 10:19:39 +0100 · Flag
  Disse politikere er da ligeglade med det danske folk, ved ikke hvor dette politiske had og ligegyldighed stammer fra, men håber det må ramme dem selv aller hårdest, de sælger os og vi er tvunget til at betale for det, gad vide hvorfor vi er gået fra politiker lede til had.
 • commented 2016-12-26 15:24:20 +0100 · Flag
  Ps.
  Undskyld, der opstod en fejl i linket:
  http://www.islaminfo.dk/search.asp
  Her skal man indsætte søgeordet vantro for at få teksterne frem
 • commented 2016-12-26 14:29:06 +0100 · Flag
  Ja, det er jo ikke overraskende med en så enfoldig kommentar fra Skipper. Hun må være i stand til fuldstændigt at lukke af for virkeligheden. Bare vi dog kunne blive fri for at se hende hele tiden i TV, jeg bliver dårlig hver gang.
 • commented 2016-12-26 13:43:58 +0100 · Flag
  Enhver politiker i folketinget/der opstiller til folketinget, bør (udover erhvervserfaring/samfundspraktik) være forpligtet til at læse og forholde sig til følgende:

  http://www.islaminfo.dk/artikler.asp?PgID=1924

  http://www.islaminfo.dk/search.asp
  (teksterne)

  Det burde ikke være nødvendigt, at opstille sådanne forpligtelser, men vore politikere fortsætter, sanseløst, at ignorere befolkningens mange og lange opråb og advarsler, til trods for at det i disse årtier er den allerstørste og mest alvorlige trussel mod Danmarks befolkning.

  Jeg har svært ved at tro, at de ikke er bekendt med truslerne mod det danske folk og derfor handler landsforræderisk. Men ved at forpligte dem på ovennævnte, vil de ikke mere kunne udøve deres egocentrerede politik under naivitetens blår af uvidenhed.
 • commented 2016-12-26 06:20:29 +0100 · Flag
  Jo, fra 2015 gik det helt galt, men det havde varmet op i mange år inden. Her er et lille lynkursus for ignoranter og politikere. 1) Det er IKKE flygtninge, der kommer og 2) EU kommissionen har hovedskylden og 3) Det bliver værre, meget meget værre, hvis vi ikke helt ændrer holdning til de ydre grænser

  Douglas Murray W/ Sam Harris – The Refugee Crisis

  https://www.youtube.com/watch?v=E4jWRi50RGI
 • commented 2016-12-25 21:54:47 +0100 · Flag
  1. Anstændighed kræver, at man forholder sig til virkeligheden.
  2. Taktik uden strategi er ikke andet end larm før nederlaget. Det andet udsagn tilskrives den gamle kineser Sun-Tzu og passer perfekt på Vestlige politikeres måde at forholde sig til islam.
 • commented 2016-12-25 18:24:38 +0100 · Flag
  Citat: Første skridt på vejen til at løse et problem er at erkende det. Citat slut

  Kloge ord skrevet af en klog og modig mand.

  Det er så kvalmende og latterligt at læse og høre det forblommede bortforklarende ævl de politisk korrekte sataner, som f.eks. pernillepigen der rabler af sig. Det udstiller jo blot hendes umodne pigebavl, som sådan et stykke pigebarn kan fostre.
  Det er jo soleklart, at muhamedanerne kun kan klaske sig på lårene af grin over en sådan snottøs’ dumme vrøvl.
  Et er, at muhamedanerne udfører deres vold. Det ligger jo ligesom i deres gener, men den helt store ulykke ligger i, at politisk korrekte sataner, bliver ved med at undskylde og bortforklare denne i muhamedanerne iboende voldsparathed og på toppen af det hele, inviterer flere af disse blodtørstige muhamedanere og vilde negre ind, ofte med meget tvivlsomme bevæggrunde. (Jeg vil blot minde om Tullebølle!)
  Godt Nytår!!!!
 • commented 2016-12-25 17:39:34 +0100 · Flag
  At påstå, at islamistisk terror intet har med Islam at gøre, svarer til at påstå, at skoleskyderierne i USA intet har med skydevåben at gøre.