TYSK MINISTER: VI ER VED AT MISTE KONTROLLEN

TYSK MINISTER: VI ER VED AT MISTE KONTROLLEN

Flere og flere særdeles fremtrædende delstatspolitikere, senest Bayerns finansminister Markus Söder, er begyndt at forholde sig realistisk til konsekvenserne af kansler Merkels udlændingepolitik. 


Af Nicolai Sennels

Det vakte opsigt, da Klaus Bouillon, indenrigsminister i den tyske delstat Saarland, efter terrorangrebet i Berlin 19. december, hvor 12 blev dræbt og 48 såret, udtalte, at Tyskland befinder sig ”i en krigstilstand.” Udtalelsen rimer ganske præcist på den franske regerings udtalelse tidligere på året om, at ”Vi er i en krigstilstand.”

Læs også: Newspeek: Frankrig forbereder sig på borgerkrig

Nu er en anden tysk minister, Markus Söder, finansminister i delstaten Bayern, på banen med en opsigtsvækkende udtalelse: ”Vores koner og døtre frygter i stigende grad seksuelle overfald. Staten må vise større handlekraft. Sidste år tabte vi kontrollen med vores grænser. Nu er vi begyndt at tabe kontrollen med gader og pladser. Når borgerne ikke længere tør bevæge sig i bestemte områder, har staten tabt sin autoritet.”

Angrebet 19. december rammer forbundskansler Angela Merkel (62) særligt hårdt, fordi det blev udført af en flygtning. Og jo svagere hun står, jo mere plads vil der blive til virkelighedsnære analyser som Bouillon og Söders.

Dette vil være godt for Tyskland, der har brug for stemmer der kan italesætte den vold og utryghed, som almindelige tyskere i stigende grad oplever.

Læs også: Germany's migrant crisis: Refugees committed more than 200,000 crimes last year

 

Viser 8 reaktioner

Check din e-mail for et link til at aktivere din konto.

 • commented 2017-01-04 21:39:30 +0100
  Tyskland og resten af EU ligger son de selv har redt. Merkel havde så satans travlt ,med sidste år at brede armene ud til alle indtrængerne og sige : Hertzlich wilkommen meine Liebe freunde. Wier schaffens dass alles. EU og Tyskland formåede ikke at beskytte sig imod denne masseinvadering. Derfor lider vi alle i dag under dette enorme åg. Jo, det "vældige " EU gik sandelig i knæ.
 • commented 2016-12-25 21:40:03 +0100
  “Angrebet 19. december rammer forbundskansler Angela Merkel (62) særligt hårdt”

  Det tror jeg faktisk ikke. Indtil videre er der INTET, der tyder på, at hun har fortrudt, at hun åbnede grænserne på vid gap 5. september 2015.

  Vor tids politikere er ikke oplært eller trænet til at kunne se og erkende egne fejl, og da slet ikke rette op på dem. Man kunne kalde det skraldepolitik i ordets to betydninger, den ene, at de lige som en skralde kun kan køre en vej frem, og aldrig tilbage, og den anden – ja den giver ligesom sig selv.
 • commented 2016-12-25 10:20:38 +0100
  Det er da glimrende at diverse lokalpolitikere i Tyskland og Frankrig udtaler sig imod de politisk korrekte galninge og de komplet sindssyge EUledere, så som den fordømte junker. Desværre rækker det som en skrædder i Helvede. Folkene må til at rejse sig i modstand.
  Desværre viser flere målinger hist og pist, at ca. halvdelen af befolkningen kræver mere kulturberigelse som følge af den enorme uvidenhed som disse Gutmenschen besidder. Vi har en meget stor opgave i at informere om, hvor farlig situationen i virkeligheden er. I dette arbejde er det meget vigtigt at vi kun argumenterer ud fra 100% korrekte kendsgerninger. Men det er jo heller ikke vankeligt, da der er rigtig mange eksempler at tage fat i. Rødgardisterne/de politisk korrekte agiterer helt klart ud fra dumhed, ondskab, uvidenhed, misinformation og anden destruktiv adfærd, så som ønskerne om at omstyrte det bestående samfund.
 • followed this page 2016-12-25 10:19:30 +0100
 • commented 2016-12-24 11:25:05 +0100
 • commented 2016-12-23 21:54:17 +0100
  De er længe siden de har haft noget der lignede kontrol.
 • commented 2016-12-23 20:19:04 +0100
  Vi har kun foragt tilovers for usle politikere, som bræger om “peace, love and understanding” og “terror har intet med islam at gøre”.

  Terroren ER islam og islam ER terroren – og den vil kun stige så længe de forræderiske politikere ikke standser tilstrømningen fra Mellemøsten og Afrika og får den vendt til en gerne tvungen afvandring ud af Europa.

  Islam er den civiliserede verdens fjende!
 • commented 2016-12-23 19:04:01 +0100
  Vi ønsker ikke Jeres Medlidenhed. Vi ønsker Jeres Afgang!
  - Michael Mannheimer