VÆR VELKOMMEN I TERRORENS ÅR

VÆR VELKOMMEN I TERRORENS ÅR

choir_islam.pngMens det meste af verden sagde farvel til det gamle år og goddag til det nye, brugte, hvad NewSpeek godt tør gætte på var Islamister, tiden på at dræbe mindst 39 mennesker på Istansbuls mest prominente natklub.

 

 

 


Blandt de dræbte er der indtil videre identificeret 16 udlændinge. Reina klubben, hvor nytårsmassakren fandt sted, er et kendt tilholdssted for udlændinge og for tyrkere med et modernistisk livssyn.

Gerningsmanden var ifølge vidner og overvågmingskameraer forklædt som julemand - en smart forklædning, der både skjuler hensigten, men også symbolsk rammer den højtid som Islamister hader allermest . At hade den vestlige verdens kultur og symboler er også noget vi har set herhjemme, hvor Islamister forsøger at ramme julens symboler ved at nedstemme juletræer og julepynt i beboerforeninger og på gader og stræder.

At 2017 bliver et terrorrens år er der ingen tvivl om. Selv om antallet af angreb og dræbte skulle blive mindre end 2016, så vil effekten af de foregående års terrorangreb mod de vestlige samfund og værdier forplante sig endnu dybere i sjælen på de borgere, der vil freden, moderniteten og det frie samfund, hvor lovreligion ikke har noget at skulle have sagt.

Når vi i Danmark byder velkommen i "Herrens År" og smukt lader unge piger og kvinder synge året ind med bud om fred og håb, så står det, sammen med mange andre ting, i diametral modsætning til den måde, hvorpå Islam pakker kvinder ind i tørklæder og kønsopdeler moskéer.

Det er åbenlyst at det første gennem generationer har ført til nogle af verdens mest success- og fredsfyldte samfund, mens det andet har ført til failed states, evige klankrige, kvindeundertrykkelse og terror. Kun fanatikere, enfoldige eller ideologisk forblændede politikere i den politiske korrektheds svøbe kan sammenstille de to måder at indrette samfundet på.

NewSpeeks håb for 2017 er, at alle moderne indstillede muslimer rundt omkring på jorden vil droppe 'Inshalla' (Om Gud Vil) og i stedet taget ansvar for eget liv, og de samfund, deres børn skal vokse op i.

Hvis man ikke fatter, at ens religion og den måde man efterlever den på godt kan forårsage ondt for andre og i sidste ende for en selv, så er man med til at opfylde profetien om et kommende altomfattende Clash of Civilizations.

Lad os i det mindste forsøge, sammen at gå ind i et år, der hverken skal tilhøre Allah, Herren eller Terroren men Freden og Fornuften.

Godt Nytår til alle.

LIKE & Share!

/ Sputnik

Viser 8 reaktioner

Check din e-mail for et link til at aktivere din konto.

 • followed this page 2017-01-04 20:40:16 +0100
 • followed this page 2017-01-04 20:08:11 +0100
 • commented 2017-01-04 19:39:30 +0100
  Jeg spørger igen: Hvor findes der moderne, moderate muhammeddanere????!. Jeg har læst dele af koranen som bl.a indeholder utallige Sura vers, der opfordrer til direkte vold, mord og total undertrykkelse af ALLE, som IKKE sværger til den muhammeddanske lovreligion. Der findes tre ismer, nemlig, kommunisme, muhammeddanisme og nazisme, og ingen skal bilde mig ind at nogen af disse repræsenterer den moderate linie, NEJ TVÆRT IMOD!!!!.
 • commented 2017-01-02 12:41:39 +0100
  ‘’Moderne indstillede muslimer’‘? Og hvem er så det?
  Enten tilbeder ’man’ eller også gør man ikke.
  Tilbedelse med alt fra isse til fod giver ikke mulighed for, at elske nogen eller noget. Begære måske, men ikke elske.
  Der er den største og uoverstigelige forskel.
 • commented 2017-01-01 15:05:52 +0100
  “Banquo:
  It will rain tonight.
  First Murderer:
  Let it come down.”
  ― William Shakespeare, Macbeth
 • commented 2017-01-01 13:34:28 +0100
  Fred og fornuft vindes desværre ikke med fredeligt demokratiske tilbud og henstillinger, hvor meget vi end prøver og ønsker det.
  Som Knud Madsen skriver, så har vi prøvet ALT ad den vej siden det ulyksagligeår 1983 og har kun fået ISalms trusler tættere og tættere på livet.
  Vi skal stå sammen, ja, men det bliver forhåbentlig i 2017 om konkret handling MOD islamiseringen af Danmark. Inklusive krav til vore politikere, om at varetage deres ansvar for Danmarks oprindelige befolkning.
 • commented 2017-01-01 11:21:17 +0100
  Og igen vil vore hjernedøde, politisk korrekte politikere, stille sig an og proklamere, at dette her slet ikke har noget med muhamedanismen at gøre, og LLR kommer måske igen med sit vrøvl om, at nogen har voldtaget muhamedanismen og slet ikke forstår osv osv.
  Vi vil formentlig igen få at vide, at vi skal stå sammen og fortsætte som vi plejer og bare lade os slagte uden at kny, for ellers vil terroristerne have vundet, evt. kan vi tænde nogle fakler og danne fredsringe, og hvad eller for tåbelige påhit politisk korrekte rødgardister kan finde på i deres enestående enfoldighed.
  Nu er disse trivialiteter prøvet i snart mange år, men det har tilsyneladende ikke skræmt terroristerne fra vid og sans, således at de har indstillet deres hæslige aktiviteter.
  Skulle vi så ikke hellere prøve noget andet, i stedet for at fortsætte med mere af det, vi allerede ved ikke virker?
  Er det ikke på tide, at slagtekvæget, os borgere, tager skeen i den anden hånd og tvinger, for min skyld gerne med vold, vore elendige politikere til at skifte kurs, så de erkender, at det er sgu muhamedanismen, der er problemet? Eller vil de skide politikere hellere vente et par år mere, og så få den totalt ustyrlige borger/religionskrig, som man ser det udfolde sig flere steder rundt omkring i verden?
 • published this page in Ledere 2017-01-01 10:40:22 +0100